Plåtbearbetning

Vi är experter på plåtbearbetning och använder den senaste tekniken och programvarorna inom laserskärning och plåtbockning.

I vår högteknologiska verkstad har vi hög kapacitet och erfarna operatörer som är vana att arbeta varsamt med grundmaterialet och levererar ett perfekt slutresultat.

Vill du ha rådgivning eller offert på ett kommande projekt? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Plåtbockning

Vi bockar plåt i längder upp till 3000 mm och ligger i framkant inom plåtbearbetning med moderna maskiner och lång erfarenhet.

Laserskärning

Laserskärning är precision, snabbhet och flexibilitet. I vår maskinpark hanterar vi format upp till 3000×1500 mm och tjocklekar upp till 20 mm.

Plåtbearbetning i Göteborg

All plåtbearbetning utförs i vår mekanisk verkstad i Göteborg. I videon ovan ser du hur det kan gå till en dag på KBM Sweden AB.

Vad innebär plåtbearbetning?

Precis som det låter bearbetas olika typer av plåt genom bockning, skärning, stansning, klippning eller pressning. Ofta kombinerar man flera av bearbetningsmetoderna, exempelvis laserskärning och kantpressning.

Vi utför allt från ritning till laserskärning, bockning, efterbehandling, montering och mycket mer. Vi är en helhetsleverantör som löser all tillverkning i vår högteknologiska maskinpark i Göteborg. Det ger oss möjlighet att kontrollera hela tillverkningsprocessen samt leverera snabbt och effektivt.