Om oss

Följ med på en rundtur hos KBM Sweden AB.

KBM Sweden AB är ett mekaniskt verkstadsföretag som tillverkar allt från enstaka prototyper till större artikelserier. All tillverkning sker i en högteknologisk maskinpark på 2500 kvm som är fylld med de senaste maskinerna inom skärande- och plåtbearbetning. Det gör det möjligt för oss att kvalitetssäkra tillverkningen i hela framtagningsprocessen, från ritning till färdig produkt.

KBM Sweden – Över 75 års erfarenhet och kunskap

Kvillebäckens mekaniska verkstad, som företaget ursprungligen hette, startades 1944 i ett gammalt slakteri på Hisingen i Göteborg. Sedan dess har företaget genomgått såväl upp- som nedgångar, förvärv av andra företag och byte till nya större lokaler.

Under årens gång har vi samlat på oss mängder av erfarenhet och kunskap när det kommer till framtagning av mekaniska produkter. Vi ser även till att alltid ligga i framkant när det kommer till utveckling, maskiner och programvaror, för att effektivt kunna leverera högsta kvalitet.

KBM Swedens tjänster

Vi är certifierade

Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar när det kommer till miljö och kvalitet. Vårt ledningssystem är därför certifierat enligt ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.